Berita baik! buat anda yang ada masalah sukar nak turunkan berat badan secara konsisten.

Tiru Rahsia Lebih 10,086+ Wanita Dapatkan Badan Anak Dara Hanya Dengan Tingkatkan Hormon Pembakar Lemak!

Kesan Seawal 14 HARI Jer! 😱

Dengan formulasi disokong kajian klinikal, cara ini 27X ganda lebih berkesan, lebih pantas untuk dapatkan bentuk badan persis anak dara!

“Suku-suku separuh dah cuba, diet keto pun dah… Masih takde hasil” – Pn Yun

Disclaimer: Hasil dan tempoh kesan mungkin berbeza bergantung kepada setiap individu

Anda Mesti Dah Lama Buntu Dengan Masalah Seperti Dibawah Kan….

Perut Boroi

Double Chin

Nafsu Makan Tinggi

Kolestrol Tinggi

Susah Nak Kurus

Mudah Letih & Selalu Mengantuk

Lepas ni, 2 Masalah ‘Terbesar’ Wanita Malaysia Nak Kurus Selesai …

❌Hardcore Diet ❌Extreme Workout

Banyak kami dengar luahan dari hati ke hati, ada yang dah cuba maca-macam jenis diet & workout takde hasil. Malah ada yang beribu duit habis makan supplement? dah makan pil tablet itu ini, tapi tak kurus-kurus jugak? Masih ditahap yang sama.

Lepas ni tak payah pening dah sebab kami sediakan kepada anda …..

“Solusi Paling Advance Untuk Kurus. Ada Kajian Pakar lagi”

Jangan Percaya Kami!

Anda lihat sendiri apa kata pakar perubatan mengikut kajian yang telah mereka jalankan

Semua kajian ini dibuat oleh Pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, Jabatan Perubatan No.1 Dunia.

Opuntia Ficus Indica (OFI) membantu dalam sistem penghadaman, sembelit dan kesihatan usus, mengurangkan berat badan melalui diuresis, mengurangkan gula dalam darah dengan meningkatkan plasma insulin, mengurangkan peratusan lemak dalam badan dan mengurangkan BMI. Mengawal hormon: Adiponectin

Hasil kajian klinikal mendapati Sinetrol -XPur (bahan aktif daripada buah guarana, limau gedang, oren) membantu mengurangkan berat badan dan BMI, bertindak sebagai antiobesiti, mengurangkan lemak di perut dan membaiki keradangan. Mengawal hormon: Thyroid

Ujian klinikal mendapati L-Cysteine dapat mengurangkan pengambilan makanan, mengurangkan gastic emptying, menyekat selera makan dan plasma hormon ghrelin, mengurangkan pengambilan makanan. Ia juga meningkatkan kesihatan usus bertindak sebagai antioxidant dan melindung sistem penghadaman. Mengawal hormon: Ghrelin

Hasil kajian mendapati Senna baik untuk penurunan berat badan, membantu untuk buang toksin dan makanan yang tidak hadam dari badan. Ia juga menyokong penyerapan nutrien yang betul dan metabolisme optimum dan membuang toksin dapat bantu kurangkan obesiti.

Hasil kajian mendapati Garcinia Cambogia dapat menyekat selera makan, mengurangkan keupayaan badan untuk membentuk lemak, mengurangkan kolestrol dan sebahagian lemak dalam badan, meningkatkan toleransi gula dan tekanan darah, mengurangkan selera makan, mengurangkan pengambilan makanan, memberikan kekenyangan yang berpanjangan dan sebagai pengawal berat badan. Mengawal hormon: Ghrelin

Menurut kajian, Ashwagandha KSM66 berfungi sebagai anti-stress, merendahkan kortisol, meningkatkan metabolisme, mengurangkan lemak badan secara langsung, anti-oxidant dan meningkatkan pembinaan otot. Mengawal hormon: Cortisol, Thyroid

African Mango berpotensi menurunkan berat badan selepas pemerhatian suku kaum yang menggunakan benih sebagai makanan ruji yang mempunyai badan yang langsing dan mengurangkan penyakit kardiovaskular, ia mengandungi serat yang tinggi dan membolehkan penyerapan gula secara beransur-ansur dan mengurangkan pembentukan adiposit (tisu lemak). Mengawal hormon: Leptin, Cortisol, Thyroid

Mengapa 92% Program Diet Semata Tidak Berkesan?

Punca masalah berat badan sukar turun secara konsisten bukan disebabkan oleh diet & exercise yang anda lakukan tapi disebabkan oleh masalah hormon.

Jadi Hormon Apa Yang Perlu Dikawal?

Memperkenalkan…

OFICACTUS

Jus Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Hormon Pembakar Lemak

Formulasi Oficactus

✅ Menggunakan kaktus OPUNTIA FICUS INDICA (OFI) sebagai bahan utama yang turut dikenali sebagai Nopal Cactus, Barbara Fig, Indian Cactus dan prickly pear.

✅ Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

✅ Diformulasikan khas untuk mengoptimakan hormon pembakar lemak anda supaya lemak cepat terbakar, badan tak simpan lemak, anda cepat ramping dan buat anda tak lapar.

Bertindak Seawal 14 Hari Selepas Penggunaan Pertama

Oficactus sangat efektif membantu:

✅ Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

100% Tiada Kesan Sampingan

Diluluskan untuk penjualan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia:

✅ Dikaji dan disahkan keberkesanannya oleh 7 doktor pakar dari seluruh dunia dan setiap kajian telah direkodkan di dalam NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA)

Scroll to Top