Berita Baik! Kini Dengan Jus Formulasi Advance Ini.. Lemak degil boleh lenyap!

tiru rahsia 11,086+ wanita dapatkan badan anak dara seawal 2 minggu, hanya dengan tingkatkan 'hormon pembakar lemak'!

Diakui dan dipersetujui #7 pakar kesihatan di seluruh dunia. 100% Jaminan Wang Dikembalikan Sekiranya Tidak Berkesan.

"Solusi Paling Advance Untuk Kurus. Ada Kajian Doktor Pakar Lagi!"

Tanpa sebarang side effect sama ada rasa gelisah mahupun darah tinggi seperti sibutramin..!

Semua kajian ini dibuat oleh pakar dan dijurnalkan di dalam PubMed & NCBI (National Center for Biotechnology Information, USA) yang menjadi rujukan doktor seluruh dunia dan diluluskan oleh FDA, jabatan perubatan No 1 dunia.

Puan Yun berjaya Turun 23 KG Setelah Amalkan Oficactus Selama 4 Bulan. Oficactus telah membantu Puan Yun Untuk menstabilkan semula hormon untuk menurunkan berat badan.

Bon telah berjaya Turun 34 KG Setelah Amalkan Oficactus Selama 6 Bulan. "Kawal Pemakanan sahaja takda kesan untuk saya, Alhamdulillah lepas kawal hormon, banyak membantu turun berat"

perasan tak, kenapa 92% Program Diet Semata Tidak Berkesan?

Kebanyakan program di luar sana hanya memfokuskan 2 benda saja.

Diet dan senaman, terutamanya cardio kan?

Ini bukan salah anda, kerana kita memang diajar sebegitu.

Sedangkan kebanyakan wanita tak mampu untuk kurus sesimple itu.

Kesannya? Anda diet, tapi berat yang hilang tu rupanya berat air dan otot, bukan lemak.

Padahal air dan ototlah aspek penting untuk kurus.

Dah diet, tapi metabolisme pula turun, menyusahkan lagi usaha anda untuk bakar lemak.

Kemudian selera makan naik disebabkan hormon tak stabil.

Bila dipaksa lagi, otot makin hilang. Tenaga makin kurang.

Lepas tu makan sikit je, terus banyak lemak naik.

Sebab apa?

Sebab badan dah mula ‘adapt’ dengan perubahan.

Dan hormon anda mula mempengaruhi untuk elakkan perubahan.

Plateau terjadi disebabkan homeostasis, dan homeostasis pula terjadi disebabkan HORMON!

Ramai yang tak tahu tentang pengaruh hormon terhadap usaha untuk kurus sebenarnya.

Contoh pelanggan kami, Puan Yun, pun dah habis beribu cuba macam-macam.

Nak keluar jumpa kawan pun malu, sebab badan naik sangat.

Segala jenis diet dah cuba, senaman pun kuat. Tapi takde hasil.

Anda pun mesti rasa macam ni kan?

Jangan risau, Puan Yun pun dah berjaya hilang 20kg.

Anda mesti boleh dapat result yang sama!

jadi hormon apa yang perlu dikawal?

Apa Cara Paling Mudah Untuk Kawal Hormon?

Memperkenalkan...

oficactus

Jus Pertama Di Malaysia Yang Diformulasikan Khas Mengikut Kajian Doktor Pakar Untuk Optimakan Hormon Pembakar Lemak

OFICACTUS juga diperkaya dengan

bagaimana oficactus boleh membantu anda?

5/5
  • Mengelakkan homeostasis
  • Membakar lemak dan kalori menjadi tenaga
  • Mengurangkan penghasilan dan penyimpanan lemak dalam badan
  • Menyekat selera makan dan buat anda sentiasa rasa kenyang
  • Meningkatkan metabolisme
  • Bertindak sebagai anti-obesiti, anti-stress dan antioxidant
  • Menstabilkan hormon pembakar lemak
  • Mengurangkan kolestrol, serum gula dan gula dalam darah dan lemak dalam badan
  • Mengurangkan gastric emptying
  • Melindung dan membaiki sistem penghadaman
  • Setox untuk mengurangkan obesity
  • Menyokong penyerapan nutrien yang betul
  • Lancarkan pergerakan usus, meningkatkan kesihatan usus
  • Meningkatkan pembinaan otot
  • Membantu mendapatkan deep sleep
  • Baik untuk masalah buasir, sembelit, keradangan kulit, stress dan anxiety.

Jangan percaya cakap kami.

Anda lihat sendiri apa kata pakar perubatan mengikut kajian yang telah mereka jalankan

Opuntia Ficus Indica (OFI) membantu dalam sistem penghadaman, sembelit dan kesihatan usus, mengurangkan berat badan melalui diuresis, mengurangkan gula dalam darah dengan meningkatkan plasma insulin, mengurangkan peratusan lemak dalam badan dan mengurangkan BMI. Mengawal hormon: Adiponectin
Hasil kajian mendapati Garcinia Cambogia dapat menyekat selera makan, mengurangkan keupayaan badan untuk membentuk lemak, mengurangkan kolestrol dan sebahagian lemak dalam badan, meningkatkan toleransi gula dan tekanan darah, mengurangkan selera makan, mengurangkan pengambilan makanan, memberikan kekenyangan yang berpanjangan dan sebagai pengawal berat badan. Mengawal hormon: Ghrelin
Hasil kajian klinikal mendapati Sinetrol -XPur (bahan aktif daripada buah guarana, limau gedang, oren) membantu mengurangkan berat badan dan BMI, bertindak sebagai antiobesiti, mengurangkan lemak di perut dan membaiki keradangan. Mengawal hormon: Thyroid
Ujian klinikal mendapati L-Cysteine dapat mengurangkan pengambilan makanan, mengurangkan gastic emptying, menyekat selera makan dan plasma hormon ghrelin, mengurangkan pengambilan makanan. Ia juga meningkatkan kesihatan usus bertindak sebagai antioxidant dan melindung sistem penghadaman. Mengawal hormon: Ghrelin
Menurut kajian, Ashwagandha KSM66 berfungi sebagai anti-stress, merendahkan kortisol, meningkatkan metabolisme, mengurangkan lemak badan secara langsung, anti-oxidant dan meningkatkan pembinaan otot. Mengawal hormon: Cortisol, Thyroid
African Mango berpotensi menurukan berat badan selepas pemerhatian suku kaum yang menggunakan benih sebagai makanan ruji yang mempunyai badan yang langsing dan mengurangkan penyakit kardiovaskular, ia mengandungi serat yang tinggi dan membolehkan penyerapan gula secara beransur-ansur dan mengurangkan pembentukan adiposit (tisu lemak). Mengawal hormon: Leptin, Cortisol, Thyroid
Hasil kajian mendapati Senna baik untuk penurunan berat badan, membantu untuk buang toksin dan makanan yang tidak hadam dari badan. Ia juga menyokong penyerapan nutrien yang betul dan metabolisme optimum dan membuang toksin dapat bantu kurangkan obesiti.

Tidak dikawal bermaksud Oficactus tidak mengandungi bahan dadah yang dikawal penggunaannya oleh KKM. Semua bahan di dalam Oficactus semulajadi dan selamat digunakan.

Sekali lagi jangan PERCAYA kami, Lihat hasil mereka selepas amal oficactus!

mengapa wajib pilih OFICACTUS?

0
Pengguna berpuas hati

Mempunyai badan cantik menawan dan ramping serta sihat sudah pasti menjadi idaman setiap insan. Kami yakin anda pun ada keinginan yang sama kan?

cara penggunaan OFICACTUS

60 Hari Jaminan Pulangan Wang

Tak perlu risau dan beli tanpa risiko! Kami sangat yakin bahawa OFICACTUS mampu membantu anda untuk dapatkan bentuk badan idaman anda, sebab tu kami berani berikan jaminan ini.

Penjualan sah hanya dilakukan di website sahaja. Kami tidak membenarkan mana-mana reseller menjual di platform lain selain website. Jika pembelian dilakukan di platform lain, kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kesan buruk terhadap anda.

Jika sesiapa didapati bersalah menjual di platform lain, kami akan ambil tindakan undang-undang seberat-beratnya, dan tindakan itu tidak akan ditarik sama sekali.

5 BONUS percuma jika anda beli hari ini

5/5

Program "turun 5kg dalam 20 hari"

Kami bawakan khas kepada anda, Coach Aidy Johan, seorang fitness coach bertauliah dan juga pakar nutrisi yang juga merupakan coach untuk pasukan team bola wanita Selangor, khusus untuk membantu anda mencapai bentuk badan idaman anda, berupa 4 video berdurasi selama 30 minit/video.

Khas untuk pembeli PAKEJ 3 PERCUMA 1 sahaja!

Pakej apa saya perlu pilih? Boleh tengok sini😍

PS: Kami rekemen anda untuk grab terus pakej 3 sebab....

👇👇👇👇👇

''MERDEKA'' KAN DIRI ANDA DARI LEMAK-LEMAK BADAN DEGIL YANG TERKUMPUL!

Masa yang tinggal Sebelum promosi hari ini tamat:

Jam
Minit
Saat

Tempah pakej 3 botol + PERCUMA 1 botol (RM270) sekarang. Berpeluang menangi tunai RM8,000

Tempah pakej 2 botol (RM180) sekarang

Tempah pakej 1 botol (RM95) sekarang

kami sangat-sangat happy bila makin ramai dapat capai berat badan ideal mereka 😭

Separuh botol turun 1kg!

Dah tak craving makan manis!

period kembali normal selepas 2 tahun, berat turun 1kg!

MASIH RAGU-RAGU?

5 SEBAB KENAPA MEMBELI DENGAN KAMI ADALAH PILIHAN TERBAIK:

  1. Kami Gunakan Bahan Semulajadi Terbaik
  2. Kami Berikan 2 Pilihan Pembayaran (Online Payment & COD)
  3. Kami Adalah Peniaga Sah Berdaftar Dengan SSM & KKM
  4. Kami Gunakan Teknologi SSL Encryption Pada Website Kami
  5. Pembelian Dengan Kami Adalah Pembelian ‘Zero Risk, Jika Anda Takut Nak Bayar Terus Pada Kami.. Anda Boleh Tempah Secara Cod (Barang Dah Sampai Baru Bayar)

FAQ

Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu berpantang.

Minum 2 sudu besar OFICACTUS sebelum sarapan.

OFICACTUS™ telahpun mendapat pengkelasan produk sebagai minuman botani.

OFICACTUS berperisa buah mangga.

Boleh, kerana OFICACTUS ada bahan yang boleh merawat masalah kencing manis dan darah tinggi sekali.

Boleh, sila pilih option ‘COD’ semasa checkout.

Selepas anda ambil OFICACTUS secara kkonsisten dan tak berjaya kawal hormon mahupun turunkan berat badan anda, kami akan refund duit anda 100%.

Disclaimer:

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site neyya.com.my is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy.

Individual results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are by real people, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

Shipping & delivery: We will deliver within 24 hours after confirming your order. It is expected to arrive within 3-5 working days. We will notify you whenever there are special circumstances. Return: you can contact us at 0182980210 for any inquiry

Privacy: We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact, not transfer or provide to a third party.

Terms & conditions: by visiting out site/ or purchasing something from us, you engage in our “service” and agree to be bound by the following terms and conditions.

Scroll to Top